Uutiset | Teksti: Reijo Valta | Julkaistu: 13.06.2019 klo 13:19:55 | Luettu: 435 kertaa

Nastolan Väristyksissä teemana sarjakuvaTänä kesänä Nastolan Väristyksiä-festivaalin teemana on sarjakuva. Lauantaina vanhalla kunnantalolla keskustellaan sarjakuvasta ja sunnuntaina sarjakuvatyöpajoissa on mahdollista kehittää omia taitojaan.

Kesän 2019 Nastolan taidekesä on monipuolinen taiteen ilotulitus. Kesänäyttelyn nimenä on Kuvakirja - The Picture Book ja siinä on esillä noin 200 teosta 21 taiteilijalta. Näyttely on avoinna kaksi kuukautta 12.6.–18.8. Näyttelyn yhteydessä on Väristyksiä-sarjakuvafestivaali, konsertteja, sirkusesityksiä, työpajoja, paneelikeskusteluja, taiteilijatapaamisia, koululaisten kuvataidekurssi ja niin edelleen. Kuvakirja-näyttelyn kuraattorina on Veikko Halmetoja.

Sarjakuvafestari kokoaa viikonlopun ajaksi sarjakuvapiirtäjät, myyjät, ostajat ja yleisön yhteen. Festivaali on kunnantalon tiloissa. Festarin suojelijana ja vieraana on Nastolan Uudestakylästä lähtöisin oleva Pertti Jarla. Festarin aikana on sirkusesityksiä, signeeraustilaisuuksia, sarjakuvatyöpajoja ja aiheeseen liittyviä paneelikeskusteluja.

Viikonlopun avaa tänään 13.6. Litku Klemetin ilmainen ulkoilmakonsertti. Lauantai-iltana Nastolan kirkossa esiintyy trio Laura Mikkola, Linda Lampenius ja Perttu Kivilaakso.


* Festarin ohjelma
* Kvaakissa voi keskustella Nastolan sarjakuvafestivaalista

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali